Thema'sGambling

Terug naar overzicht

Let's play together!

Op 1 oktober gaat de online kansspelmarkt in Nederland open en Ad Alliance heet de spelers op deze markt welkom! Onze merken bieden kansrijke mogelijkheden om jouw campagne zo effectief mogelijk in te zetten. Daarbij richt ons beleid met betrekking tot Kansspelen op afstand zich op het opvolgen van de regelgeving en het waarborgen van de kwaliteit. Daarbij heeft ons onderzoek naar de spelers van online Kansspelen relevante inzichten opgeleverd. Lees er alles over in ons flipbook.

Informatie gambling 2021.pdf (2,03 MB)

Pakketten

Q4 Kansspelpakketten

  • Goud pakket: inzet op TV Spot, Billboarding, Online Video en OVX Header
  • Zilver pakket: inzet op TV Spot, Online Video en OVX Header
  • Brons pakket: inzet op TV Spot

Deze pakketten zijn in te kopen voor het vierde kwartaal van 2021 en zijn ingedeeld als goud, zilver en brons pakket. De pakketten combineren de kracht van diverse middelen uit ons portfolio en zijn gericht op het realiseren van een grote zichtbaarheid rondom sport en een hoog bereik onder mannen. De pakketten krijgen voorrang bij indeling en zijn tegen een vast tarief in te kopen. Alle indexen (m.u.v. spotlengte index) zijn verwerkt in het tarief. Meer informatie over deze pakketten kun je vinden in het gambling flipbook hierboven op deze pagina.

Bekijk ook deze gerelateerde informatie.

Ratecards

Ratecards 2021

De brochure met alle ratecards voor 2021 is hier online te bekijken én te downloaden. De ratecards zijn per onderdeel ook los te downloaden.

Ratecards

TV Spot 2021

Met ons grote aanbod televisiezenders bereiken wij ruim 90% van alle Nederlanders per week. We bieden zowel massa als selectief bereik, van jong tot...

Bekijk ons brede aanbod aan merken

Ons netwerk

Voor meer informatie, neem contact op met Lars Schmittmann (Group Lead Kansspelen Op Afstand)

Mail ons Of bel ons op!