RatecardsOnline Kansspelen 2022

Terug naar overzicht

Ad Alliance is dé ontmoetingsplek voor sterke mediaspelers. Onze kwalitatieve content, mooie verhalen en oog voor wat er leeft in de samenleving zijn de basis voor ons rijke productaanbod. Ook voor de branche Online Kansspelen bieden we speciale inkoopmogelijkheden aan.

De specifieke wetgeving en ons eigen beleid met betrekking tot de inzet van Online Kansspel advertenties staan hierbij centraal. Ons beleid is gericht op het waarborgen van een kwalitatieve omgeving voor onze kijkers en adverteerders. Dit monitoren we continu. Zo vragen we bijvoorbeeld de kijker feedback en kunnen we ons beleid aanpassen o.b.v. actuele omstandigheden, feedback of andere, voor ons moverende, redenen.

In onderstaande ratecard vind je een overzicht van de mogelijkheden. Het inkopen van reguliere inkoopopties is voor deze branche niet mogelijk. Wil je adverteren binnen een kwalitatief umfeld en een groot bereik realiseren? We denken graag met je mee!

TV Spot
Met ons grote aanbod van televisiezenders bereiken wij vrijwel alle Nederlanders. Vertel ons welke doelgroep je binnen dat miljoenenpubliek zoekt: de massa of juist
een meer specifieke doelgroep? Voor elk budget zijn er passende mogelijkheden. Voor de inkoop van spotzendtijd spreken we in het mediacontract twee netto
basisprijzen per GRP af: een content en tijdvak basisprijs.
• De content basisprijs geldt voor specifieke inkoopvormen, waarbij het mogelijk is om zelf de programmering na 21.00 uur te kiezen.
• De tijdvak basisprijs is bedoeld voor het tijdvakpakket, waarbij de campagne door ons wordt ingedeeld na 21.00 uur over diverse zenders.

De maanden hebben een eigen maandindex en onze diverse inkoopopties hebben een eigen productindex. Welke inkoopvorm jij kiest, bepaalt de hiërarchie van de indeling. We spreken doelgroepindexen af in het contract. Voor een goede balans in vraag en aanbod publiceren we maandelijks op onze site per product een marktindex. Kijk bij Inkoopsystematiek hoe we de GRP prijs berekenen.

Billboarding
Ook voor billboarding bieden we diverse inkoopmogelijkheden aan. Met een Premium Pakket of met een Sturing GRP-pakket kies je zelf de content die bij jouw campagne past. Kies je voor een Tijdvakpakket, dan wordt jouw doelgroep bereikt op een mooie selectie van passende zenders. Op al onze Billboardpakketten is het commercieel beleid van TV Spot van toepassing, met uitzondering van het Premium Pakket.

Online Video
Ad Alliance biedt jou het grootste lokale Online Videonetwerk van Nederland. Onze premium videocontent bereikt wekelijks maar liefst 65% van alle Nederlanders.
In te kopen via één loket en uitgeleverd in een brand safe omgeving voor een kwalitatief contact met jouw doelgroep. Wij bieden zowel Instream Video als Bumper Ads en Outstream Video aan; meer informatie vind je hier.

Overige inkoopmogelijkheden
Naast TV Spot, Billboarding en Online Video bieden we ook andere inkoopmogelijkheden zoals Display, Twitter en Branded Content oplossingen. Neem hiervoor contact op met jouw contactpersoon.

Bekijk ook deze gerelateerde informatie.

Thema's

Kansspelen OUD

Op 1 oktober gaat de online kansspelmarkt in Nederland open en Ad Alliance heet de spelers op deze markt welkom! Onze merken bieden kansrijke...

Online

Video: Online Kansspelen

Met ons grote online netwerk bieden wij de branche van Online Kansspelen diverse mogelijkheden om te adverteren.

Nog geen vast contactpersoon? Neem contact op met ons New Business Team.

Sales