RatecardsOnline Video 2022

Terug naar overzicht

Ad Alliance biedt jou het grootste lokale Online Videonetwerk van Nederland. Onze premium videocontent bereikt wekelijks maar liefst 65% van alle Nederlanders. In te kopen via één loket en uitgeleverd in een brand safe omgeving voor een kwalitatief contact met jouw doelgroep. Wij bieden zowel Instream Video als Bumper Ads en Outstream Video aan. Een greep uit ons netwerk van publishers: QMusic, We Are Era, Comedy Central, MTV, Eurosport, Xite, ESPN, AutoWeek, AD, Fox, Nu.nl, RTLXL, RTLNieuws, Videoland, National Geographic en ZiggoSport.

Claim het pauzemoment
Met ons nieuwste product, de Pauze Ad, is het mogelijk om het pauzemoment bij longform content op het grote scherm te claimen. De Pauze Ad wordt getoond op het moment dat kijkers de content tijdelijk stop zetten. Deze unieke positie heeft een hoge attentiewaarde. Maak hiervan optimaal gebruik door in de uiting een link te maken naar het pauzemoment. In 2022 starten we met de inzet op RTL XL. Sturing is mogelijk naar programma, regio of tijd.

Download de ratecard via onderstaande button voor meer informatie over de inkoopmogelijkheden.

Download de Ad Alliance Online Video Ratecard 2022.pdf (900,62 KB) Download de Ad Alliance Online Video Ratecard 2021.pdf (1.006,52 KB)

Bekijk ook deze gerelateerde informatie.

Online

Video: Producten

Ad Alliance biedt jou het grootste lokale Online Videonetwerk van Nederland. Wij bieden zowel Instream Video als Bumper Ads als Outstream Video en Pauze...

Online

Video: Inkoopmogelijkheden

Onze premium videocontent bereikt wekelijks maar liefst 65% van alle Nederlanders. Bekijk hier de verschillende pakketten en inkoopopties.

Online

Video: Audience targeting

Op basis van jouw targeting wens op online video zetten we de juiste data in, dat maakt dat we nog beter de juiste consument...

Online

Video: Online Kansspelen

Met ons grote online netwerk bieden wij de branche van Online Kansspelen diverse mogelijkheden om te adverteren.

Voorwaarden & Specificaties

Technische Specificaties Online Advertising

Vind hier de technische specificaties voor aanleveren van materiaal van online video, premium display & mixed IAB en van het partner netwerk DPG Media.

Nog geen vast contactpersoon? Neem contact op met ons New Business Team.

Sales
Mail ons