RatecardsTV Spot 2022

Met ons grote aanbod van televisiezenders bereiken wij vrijwel alle Nederlanders. Vertel ons welke doelgroep je binnen dat miljoenenpubliek zoekt: de grote massa of juist een meer specifieke doelgroep? Voor elk budget zijn er passende mogelijkheden.

Voor de inkoop van spotzendtijd spreken we in het mediacontract twee netto basisprijzen per GRP af: een content en tijdvak basisprijs. De content basisprijs geldt voor specifieke inkoopvormen en Sturing Vast. De tijdvak basisprijs is bedoeld voor tijdvak-, doelgroep- en themapakketten. De maanden hebben een eigen maandindex en onze diverse inkoopopties hebben een eigen productindex. Welke inkoopvorm jij kiest, bepaalt de hiërarchie van de indeling. We spreken alle doelgroepindexen af in het contract. De Doelgroeppakketten kunnen bij enkele doelgroepen tegen een lagere doelgroepindex worden ingekocht. Voor een goede balans in vraag en aanbod publiceren we maandelijks op onze site per product een marktindex.

Dowload de Ad Alliance TV Spot Ratecard 2022.pdf (982,56 KB) Download de Ad Alliance Ratecard TV spot 2021.pdf (1,77 MB)

Bekijk ook deze gerelateerde informatie.

Inkoopsystematiek OUD

Hoe bereken je de prijs van TV Spot en Special Advertising? De prijs wordt bepaald door een GRP-prijs die afhankelijk is van diverse factoren.

Spot- en Special Advertising

Contentpakketten

Met deze inkoopvorm kies je zelf de content die het beste past bij jouw campagne. Je kunt hierbij kiezen uit diverse pakketten.

Spot- en Special Advertising

Tijdvakpakketten

Met een tijdvakpakket bepaal je zelf in welk tijdvak de spots worden geplaatst. Wij verzorgen de indeling in het gewenste tijdvak.

Spot- en Special Advertising

Doelgroeppakketten

Met een doelgroeppakket word je ingedeeld bij de zenders van jouw inkoopdoelgroep. Wij verzorgen de indeling die het beste past binnen je inkoopdoelgroep.

Spot- en Special Advertising

Themapakketten

Wil je aanwezig zijn bij aansprekende thema’s voor specifieke doelgroepen? Dat kan met onze themapakketten, samengesteld voor onder andere mannen, vrouwen, jong volwassenen, kids...

Spot- en Special Advertising

Charipakketten

Charitatieve instellingen kunnen campagnes inkopen bij Ad Alliance via de regulier inkoop, daarnaast hebben we een aantal producten tegen een speciaal tarief.

Spot- en Special Advertising

Special Advertising

Special advertising is maatwerk: een unieke, creatieve campagne waarbij TV en online gecombineerd ingezet kunnen worden.

Nog geen vast contactpersoon? Neem contact op met ons New Business Team.

Sales
Mail ons