15 juli 2021Campagne wijzigingen n.a.v. aanslag Peter R. de Vries

Terug naar overzicht

In deze omgeving zullen we jou op de hoogte houden met betrekking tot alle wijzigingen die mogelijk plaatsvinden in verband met de aanslag op Peter R. de Vries op dinsdag 6 juli.

Update donderdag 15 juli

Met een gevoel van ongeloof en verslagenheid moeten we helaas laten weten dat Peter R. de Vries vandaag aan de gevolgen van de aanslag van vorige week is overleden. Dit is een onbeschrijfelijk groot verlies en onze gedachten gaan dan ook uit naar Peters familie, zijn partner en ieder die hem liefheeft.

De uitzending van RTL Boulevard vanavond om 18.30 uur staat volledig in het teken van de persoon Peter, zijn leven en zijn werk, waarmee hij een onuitwisbare indruk achterlaat. RTL Boulevard verzorgt tevens rond 20.00 uur een extra uitzending. RTL 4 zendt rond 20.30 uur een in memoriam uit en aansluitend staat Humberto in het teken van Peter. Er is bij RTL 4 geen reclame te zien vanavond tussen 18.00-02.00 uur. Dit geldt ook voor de online-uitzendingen. Dit kan gevolgen hebben voor jouw campagne. We doen er alles aan om jouw doelstellingen te behalen. Mochten er grote wijzigingen zijn, neemt de afdeling planning contact met jou op. Heb je nog vragen, neem dan contact op met je vaste contactpersoon bij Ad Alliance.

Geen reclame-onderbrekingen RTL Boulevard op woensdag 7 juli
Wij zijn zeer geschokt door de brute moordaanslag op Peter R. de Vries na het verlaten van de studio van RTL Boulevard. Naar aanleiding van deze aanslag is de programmering gisteravond op RTL 4 aangepast en zijn er geen commercials uitgezonden op deze zender. Hetzelfde geldt voor onze online platformen.

Uit respect voor alle betrokkenen zijn er vanavond bij RTL Boulevard geen reclame-onderbrekingen. Aan de hand van de actualiteit worden er de komende dagen mogelijk meer aanpassingen in de programmering doorgevoerd. Dit kan gevolgen hebben voor jouw campagne. Uiteraard doen we er alles aan om jouw campagnedoelstellingen te behalen. We rekenen hierbij op jouw begrip.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met jouw vaste contactpersoon bij Ad Alliance.